ХОТЕЛ РИЛА - СОФИЯ

“Добре дошли в нашия онлайн магазин за декоративни мазилки и бои, където всяка стена се превръща в платно за вашите творчески идеи! Вдъхновете се от нашата разнообразна селекция от качествени продукти, които ще ви помогнат да преобразите всяко пространство в уникално място с персонален привкус. Независимо дали търсите изискана текстура, блясък или матов завършек, при нас ще откриете всичко необходимо за вашите проекти. Разгледайте нашите предложения и започнете да създавате своите мечти с нашите продукти! Винаги сме тук, за да ви помогнем да направите вашия дом или офис по-красиви и уютни.”

ПЯСЪЧНА МАЗИЛКА

Пясъчната мазилка е декоративно покритие за стени, което съчетава в себе си естетика и практичност. Предлага се в различни цветове и финиши, като се използва за създаване на уникални и стилни интериорни или екстериорни повърхности. Пясъчната мазилка е издръжлива, лесна за почистване и устойчива на влага, което я прави подходяща за всякакви области на жилището или комерсиални пространства.

ВЕНЕЦИАНСКА ИЛИ РАФАЕЛО

Създайте изключителни повърхности с блясък и изтънченост, които ще оживят всяко пространство с уникален стил. Нашите акрилни венециански мазилки предлагат несравнима гладкост и блясък, като същевременно осигуряват здравина и устойчивост на износване. Насладете се на възможността да създадете истински произведения на изкуството върху вашите стени, които ще впечатляват с красотата си и дълготрайността си. Доверете се на нашите продукти и превърнете всяко пространство в място на вдъхновение и елегантност.”

ТРАВЕРТИНО

“Докоснете се до естествената красота на декоративната мазилка тип травертин – изискано решение за вашите интериорни и екстериорни проекти. Създайте атмосфера на рустикански шик със забележителната текстура и нюанси на травертиновия камък, които придават уникален характер на всяка повърхност. Нашите декоративни мазилки тип травертин предлагат издръжливост и естетика, които се допълват в перфектна хармония. С лесно нанасяне и разнообразие от цветове и финиши, те са идеалният избор за обновяване на вашия дом или бизнес. Открийте красотата на природата във всяко пространство с нашите декоративни мазилки тип травертин и създайте уютна и стилна обстановка, която ще впечатли всеки.”

втора стъпка оцветяване

НЕОГРАНИЧЕН ПО ЦВЯТ И СТРУКТУРА !

ОТДЕЛНО ПАНО

СТИЛНО ПАНО С АКРИЛНА ВЕНЕЦИАНСКА МАЗИЛКА НА ЛОРКА.

СТЕНА

СТУДИО ЗА ТАТУУРОВКИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ С ТРАВЕРТИНО НА ЛОРКА.

КОЛОНА

СТИЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ ВЪРХУ КОЛОНА С ТРАВЕРТИНО НА ЛОРКА.

РАФАЕЛО

ВЕНЕЦИАНСКА МАЗИЛКА ЛОРКА В БАР ГАРДЪН – ВАРНА

ДОРИ ФАСАДА

ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА ТРАВЕРТИН ЛОРКА НА ФАСАДА – ГР.ВАРНА УЛ. САМСАРОВ

ПРОСТО СТРУКТУРА

ЕСТЕСТВЕНИ ЦВЕТОВЕ И СТРУКТУРА